Assortiment

Laptopshuren.nl verhuurt een breed scala aan laptops en iPads. Ook kunt u bij ons tegelijkertijd de benodigde software huren, zoals bijvoorbeeld de Microsoft Officepakketten. Wel zo gemakkelijk!

Naast laptops en iPads verhuren we ook een groot assortiment aan andere hardware. Wij verhuren namelijk ook computers, beamers en projectieschermen, routers en switches, printers, TV schermen, geluidssets, enzovoort. 

Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek zelf wat Laptopshuren.nl u allemaal te bieden heeft.

Dell E6410 budget laptop Dell E6520 standaard laptop HP Elitebook 840 professional laptop MacBook Air 13,3" professional laptop

8-pinter5-flipover 6-geluidsset  

<< Klik in het linker menu voor ons volledige assortiment.

offerte-aanvragen   bel-me-terug

Wij hanteren dag- en weekprijzen. Wilt u langer dan een week huren, dan is in overleg een speciale prijs mogelijk.

Mocht het door u gewenste product er niet bij staan, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vul voor snel contact of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in:Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst! Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl:

Vanwege Covid-19 richtlijnen is afhalen momenteel niet mogelijk, alleen bezorgen. Langsbrengen kan alleen op afspraak (bel 038-4221805).