iPad Air 2 – 4G

ipad-air-2

Als je je iPad met Retina-display oppakt, wordt alles opeens helder. Je hebt letterlijk je fotoalbum, een boek of een complete piano in handen. Er gaat een wereld aan mogelijkheden voor je open. Dat komt doordat de basiselementen van iPad – het display, de A8X-chip, de camera’s, de draadloze verbinding – perfect op elkaar zijn afgestemd. En dus kun je op je iPad veel meer dingen doen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Prijs:
1e dag: €13,50 per stuk
Vervolgdagen € 2,90  per dag, per stuk

Prijs mobiele datavoorziening:
1 GB per dag: €10,60 (1e dag) + €5,90 (vervolgdag) per stuk
5 GB per dag: €11,80 (1e dag) + €5,90 (vervolgdag) per stuk

offerte-aanvragen   bel-me-terug

Service
We gaan voor de beste service. Daarom brengen we de iPad’s  graag een werkdag van te voren. Dan heeft u ruimschoots de tijd om uw activiteit voor te bereiden. Als u wilt dat we de iPad’s  voor u op locatie installeren doen we dat doorgaans wel op de dag zelf, maar in overleg kan dat ook een dag van te voren. De dag na uw evenement halen we de iPad’s weer bij u op.

Uiteraard betaalt u alleen voor het aantal dagen dat u de iPad’s gebruikt.

Mocht er tijdens de huurperiode onverhoopt wat stukgaan dan zorgen wij ervoor dat de defecte hardware zo snel mogelijk wordt omgeruild.

Ook grote aantallen
Kleine of grote klussen, voor ons maakt dat geen verschil, wij behandelen uw opdracht altijd met dezelfde aandacht en zorg. Wij kunnen altijd snel leveren, ook als het om grote aantallen gaat!

Snel leveren
Zit u met spoed in nood voor extra iPads? Geen zorg. We zorgen dat u snel van de benodigde hardware wordt voorzien. We bezorgen door heel Nederland.

Vul voor snel contact of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in:Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst! Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl:

Vanwege Covid-19 richtlijnen is afhalen momenteel niet mogelijk, alleen bezorgen. Langsbrengen kan alleen op afspraak (bel 038-4221805).