Laptophuren

Voordelig en snel laptops huren!

Huur al een laptop vanaf 6 euro!

Een greep uit ons aanbod

Wij leveren maatwerk. Dus ook al vind u uw gewenste artikel niet; bel vrijblijvend naar 038-4221805 voor al uw vragen of een offerte voor uw specifieke wensen.

We gaan voor de beste service!


Bij Laptopshuren.nl streven we naar de beste service, ongeacht uw behoeften. Of u nu laptops nodig heeft voor één dag, twee weken of een maand, wij bieden flexibele huuropties die perfect bij u passen. We zorgen ervoor dat u de laptops één werkdag voorafgaand aan uw behoefte ontvangt, en na gebruik halen we ze weer snel op.

Persoonlijk

Onze persoonlijke service staat centraal bij Laptopshuren.nl. Niet alleen leveren we de laptops, maar we kunnen ze ook voor u installeren. Zo kunt u direct aan de slag zonder gedoe met uitpakken en klaarzetten. Van het plaatsen van laptops op tafels tot het testen van WiFi-netwerken op locatie, wij regelen het voor u.

Slagvaardig en kostenbesparend

Bij Laptopshuren.nl gaan we snel en kostenefficiënt te werk. Zodra u een offerte aanvraagt, nemen we binnen 30 minuten contact met u op om uw wensen te bespreken en de offerte op maat te maken.

Oplossingsgericht

We bieden oplossingsgerichte service, of het nu gaat om speciale software-installaties of het omruilen van defecte hardware tijdens de huurperiode. Onze Servicedesk staat altijd paraat om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Kies voor zorgeloze laptopverhuur met optimale service bij Laptopshuren.nl. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het gemak van onze diensten! 
 

SNELLE LEVERING

Levering binnen 24 uur mogelijk

LAAGSTE PRIJS

Ergens anders goedkoper?
Neem contact met ons op

GROTE AANTALLEN

Grote aantallen nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres

SNEL EEN OFFERTE

Ontvang binnen een dag een op maat gemaakte offerte