Beamer huren

Met een beamer kunt u uw presentatie op een groot scherm projecteren. Erg handig om een beamer te huren bijvoorbeeld bij een presentatie op een beurs. Maar ook uw foto diashow komt pas echt over als u deze op een groot scherm weergeeft. Handig bij een groot publiek. Laptopshuren.nl heeft diverse beamers.

Beamer_170

Standaard beamer 3500 ansi
Deze krachtige beamer is geschikt voor grotere schermen en in zalen waar daglicht binnenkomt. Goed in combinatie te gebruiken met onze beamer laptop.

Projectiescherm-uitschuifbaar_100

Projectiescherm uitschuifbaar 180×180*
Uitschuifbaar projectiescherm 1,80×1,80m.
*Dit artikel valt ook onder productgroep Projectieschermen.

Projectiescherm uitschuifbaar 200×160*
Uitschuifbaar projectiescherm 2,0 x 1,60m.
*Dit artikel valt ook onder productgroep Projectieschermen.

Projectiescherm 300×225 met frame*
Projectiescherm 3,0 x 2,25m
Inklapbaar frame fastfold, inclusief doek.
*Dit artikel valt ook onder productgroep Projectieschermen

Presentor_100

Presentor
Deze draadloze presentor geeft u alle vrijheid tijdens uw presentatie.

Vul voor snel contact of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in:
Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst! Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl:

Vanwege Covid-19 richtlijnen is afhalen momenteel niet mogelijk, alleen bezorgen. Langsbrengen kan alleen op afspraak (bel 038-4221805).