Geluid huren

Als u een presentatie wilt geven en uw geluid versterkt wilt weergeven, kun u bij laptopshuren.nl ook geluid huren. Naast geluidsversterking hebben wij ook microfoons, mengpanelen, speakers, enzovoort.

 

Geluid huren

Spreekset tot 20 personen
Met deze soundmixer kun je voor kleine groepen er voor zorgen dat u duidelijk te verstaan bent. Tevens heeft u de mogelijkheid tot het afspelen van een cd.

Spreekset tot 100 personen
Voor iets grotere groepen is deze spreekset een uitkomst.
De speakers staan op een statief en de microfoon is er rechtstreek op aan te sluiten.
Indien er meerdere microfoons of andere geluidsbronnen versterkt weergegeven moeten worden, kan het mengpaneel er ook bijgehuurd worden.

Bedrade microfoon
Handzame microfoon aan te sluiten op de spreeksets.

Draadloze microfoon
Geniet van maximale vrijheid met deze draadloze microfoon. Aan te sluiten op een van de spreeksets of het mengpaneel.

Mengpaneel 12 kanaals
Indien u meerdere geluidsbronnen (microfoon, laptop, cd-speler) versterkt wilt hebben, is dit mengpaneel een nodige toevoeging.

PC Speakers
Logitech Z-10 2.0 speaker set.
Voor een mooi geluid uit uw laptop/PC, diverse aansluitmogelijkheden o.a. mini-jack en USB.

Headset met microfoon
Geschikt voor alle softvoip telefonietoepassingen, skype, msn, eyebeam enz.

Microfoonstandaard

Standaard voor een draadloze of bedrade microfoon.

 

We hebben nog veel meer geluidsversterking in de verhuur. Bel gerust om te informeren voor uw specifieke wensen.

 

Vul voor snel contact of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in:
Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst! Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl:

Vanwege Covid-19 richtlijnen is afhalen momenteel niet mogelijk, alleen bezorgen. Langsbrengen kan alleen op afspraak (bel 038-4221805).