Laptop huren

Wilt u graag een of meerdere laptops huren? laptopshuren.nl biedt een breed scala aan laptops. Onze laptops zijn geschikt voor het geven van workshops of het bedienen van een beamer, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken op een beurs of voor het afspelen van multimedia, games en veeleisende programma’s.

offerte-aanvragen   bel-me-terug

 

Dell_D830_Ms

Budget laptop  | 1e dag €11,50, vervolgdagen €2,50
Prima voor tekstverwerking, internet en e-mail.

.

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Standaard laptop | 1e dag €13,50, vervolgdagen €4,50
Voor iets meer uitstraling en meer power kiest u voor de Standaard laptop.

.

.

hp_probook_170

Performance laptop | 1e dag €24,00, vervolgdagen €16,00
Krachtige laptop met een snelle I7 processor en een groot 17″ wide-screen scherm. Geschikt voor veeleisende applicaties.

.

HP mini 100
Mini laptop 10″ | 1e dag €11,50, vervolgdagen €2,50
Mobiele mini laptop voor onderweg.

.

Chromebook_170

Chromebook 14″ | 1e dag €12,50, vervolgdagen €3,50
Internetten en Apps met Chrome OS

.

.


macbook-pro150

.     Macbook Air| 1e dag €16,50, vervolgdagen €7,50
Kracht van een Apple met MacOS X

.

Laptops verhuren we door heel Nederland.
Onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Leeuwarden, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Tilburg, Breda, Apeldoorn en Zwolle.

Uw laptop om te huren nog niet gevonden? Neem gerust contact op voor onze overige producten.

Vul voor snel contact of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in:
Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst!Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl: