Mobiel internet

draadloos-internet_100

U wilt een sterke internetverbinding met dekking in uw hele bedrijf. laptopshuren.nl maakt het mogelijk. Wij hebben een groot assortiment aan draaloze routers en switches,  ook op de locaties waar geen vaste internet verbinding ligt.

Wifi-router_100
Wifi router
Sluit alle laptops draadloos aan op internet met deze draadloze router.

3G-Router_100
3G 4G router
Draadloos hispeed internet door heel Nederland…!Wanneer u geen (of slechts een dure!) internetverbinding beschikbaar hebt, is mobiel internet van KPN een uitkomst. Deze router verbindt zich met het draadloze KPN netwerk. De laptops kunt u zowel bedraad als draadloos met deze router verbinden.

24p-switch_100
Switch 24 poort
24 poorts switch voor het bedraad aansluiten van een netwerk.

Vul voor snel contact of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in:
Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst!Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl: