Mobiel internet

draadloos-internet_100

U wilt een internetverbinding met dekking in uw hele bedrijf. Laptopshuren.nl maakt het mogelijk. Wij hebben een groot assortiment aan draadloze routers en switches,  ook op de locaties waar geen vaste internet verbinding ligt.

Bij Laptopshuren.nl heeft u de mogelijkheid om hardware te huren die de beschiking heeft om een met een simkaart verbinding te maken met mobiel internet. Deze kunt u zelf aanleveren, maar ook huren bij Laptopshuren.nl.

Abonnementen

Laptopshuren.nl bied twee opties aan voor het huren van een mobiel data abonnementen op het KPN of T-Mobile netwerk:

  • 1 GB per dag mobiel internet vanaf €10,60,- per abonnement, voor de eerste dag en €5,90,- per abonnement, voor iedere vervolgdag.
  • 5 GB per dag mobiel internet vanaf €11,80,- per abonnement, voor de eerste dag en €5,90,- per abonnement, voor iedere vervolgdag.

Onze abonnementen zijn alleen te huren in combinatie met een hardware product. U kunt via de hardware pagina aangeven welk mobiele data abonnement wilt afnemen.

Hardware

Laptopshuren.nl heeft verschillende opties voor het huren van apparatuur die geschikt is voor het verbinding maken met een mobiel netwerk via een simkaart.

3G-Router_100
3G 4G router
Mobiel internet door heel Nederland…! Wanneer u geen (of slechts een dure!) internetverbinding beschikbaar hebt, is mobiel internet van KPN of T-Mobile een uitkomst. Deze router verbindt zich met het draadloze KPN of T-Mobile netwerk. De laptops kunt u zowel bedraad als draadloos met deze router verbinden.

ipad-air-2

iPad Air 2 huren – met 4G 
Met een iPad in combinatie met een mobiel data abonnement, bent u direct verbonden met het internet, ongeacht uw locatie. Samen met uw favoriete apps kunt u uw werkzaamheden uitvoeren op locaties die niet beschikken over een WiFi verbinding.

Samsung-Tab_170

Samsung Galaxy Tab 3
U kunt ook Android tablets huren met een mobiel data abonnement. Als uw apps beter geschikt zijn voor Android en u waar dan ook wilt werken.

Overig netwerk hardware

Naast hardware dat geschikt is voor een mobiele data verbinding, bieden wij ook hardware aan die geschikt is voor het verdelen van een traditionele netwerkverbinding op locatie.

24p-switch_100
Switch 24 poort
24 poorts switch voor het bedraad aansluiten van een netwerk.

Wifi-router_100
Wifi router
Sluit alle laptops draadloos aan op internet met deze draadloze router.

Vul voor snel contact of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in:
Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst! Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl:

Vanwege Covid-19 richtlijnen is afhalen momenteel niet mogelijk, alleen bezorgen. Langsbrengen kan alleen op afspraak (bel 038-4221805).