Printer huren

laptopshuren.nl heeft niet alleen laptops. Ook voor printers bijvoorbeeld kunt u bij ons terecht. Organiseert u een festival en wilt u een groot aantal kopieën maken? Dat kan! Of heeft uw bedrijf op korte termijn een nieuwe printer nodig? Via laptopshuren.nl is het zo geregeld. laptopshuren biedt zowel zwart/wit als kleurenprinters.

HP-2055dn_100
Compacte Laserpinter Z/W

HP_M3035_100
All-in-1 Laserprinter Z/W

scarlet 014
All-in-1 Laserprinter Kleur A4

 

hp-cm6030_100
All-in-1 Laserprinter Kleur A3

 

Vul voor snel contact of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in:

Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst!Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl: