Veelgestelde vragen

Laptopshuren.nl is onderdeel van Heco BV.

Vraag Leveren jullie ook Windows 10?
Antwoord Ja, wij leveren onze laptops standaard met Windows 10. Daarnaast zijn verzoeken voor andere besturingssystemen altijd bespreekbaar.

Vraag Als ik langere termijn wil huren, kunnen jullie daar een speciale prijs voor maken?
Antwoord Ja, laptops huren voor langere termijn wordt een voordelige prijs voor berekend.

Vraag Verhuurt laptopshuren.nl naast laptops ook andere hardware?
Antwoord Ja, naast laptops verhuurt laptopshuren.nl ook iPads, beamers, projectieschermen, spreeksets en microfoons enzovoort.

Vraag Zit ik er meteen aan vast als ik reserveer via deze website?
Antwoord Nee, deze website dient uitsluitend voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Vraag Waarom zou ik een laptop huren bij laptopshuren.nl?
Antwoord Laptops van laptopshuren.nlzijn voordelig te huren, ze zijn op korte termijn beschikbaar en ze worden gebracht en gehaald. Laptops en andere hardware van laptopshuren.nlzijn uitstekend geschikt om in te zetten voor beursen, congressen, workshops en presentaties, maar ook voor cursussen of bijvoorbeeld tentamens.

Vraag Maakt laptopshuren.nl een back-up van de data die op mijn gehuurde laptop staan?
Antwoord Nee, u bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw data.

Vraag Blijven mijn gegevens op de laptop staan?
Antwoord Nee, naderhand worden de laptops gerestored. Dit houdt in dat de harde schijf volledig overschreven wordt. Uw gegevens worden hierdoor verwijderd.

Vraag Zijn de gehuurde laptops verzekerd?
Antwoord Nee, als computerverhuurbedrijf wordt laptopshuren.nl aangemerkt als risicogroep en daarom dient u zelf de gehuurde hardware te verzekeren (met uw eigen bedrijfsverzekering). Bij schade, verlies of diefstal brengen we u (een deel van) de door ons bepaalde dagwaarde in rekening.

Vraag Als ik vandaag een laptop aanvraag, kan ik die dan de volgende dag in huis hebben?
Antwoord Ja, in principe is het mogelijk de volgende dag de laptop al te huren.

Vraag Kan ik de laptops of andere hardware eerder krijgen dan de dag dat ik die gebruik?
Antwoord Ja, we brengen standaard de laptops e.d. dezelfde dag of de dag ervoor. Indien u voor on-site installatie heeft gekozen, zullen we afstemmen met de eigenaar van de zaal wanneer deze beschikbaar is om de hardware te kunnen installeren. Zo staat alles de volgende dag werkend voor u klaar.

Vraag Wanneer worden de laptops of andere hardware weer opgehaald?
Antwoord Als uw training is afgelopen kunnen we dezelfde dag of de dag erna de gehuurde hardware weer ophalen. Als u voor on-site support kiest, gebeurt dit uiteraard meteen. Anders dient u de laptops zelf eerst op te ruimen en naar een afgesloten ruimte te brengen.

Vraag Moet ik de laptop zelf komen ophalen?
Antwoord laptopshuren.nl levert uw gehuurde hardware in het hele land en haalt deze naderhand ook zelf weer op. Indien gewenst, kunt u de hardware echter zelf ophalen op ons kantoor in Zwolle.

Vraag Als ik de laptop zelf wens op te halen, waar kan ik dan terecht?
Antwoord Heco heeft één kantoor, gevestigd in Zwolle. Hier kunt u, indien gewenst, uw laptop ophalen.

Vraag Worden er muizen geleverd bij de gehuurde laptops?
Antwoord Ja, laptopshuren.nl levert laptops met optische USB-muizen.

Vraag Worden er adapters geleverd bij de gehuurde laptops?
Antwoord Ja, laptopshuren.nl levert laptops met passende adapters.

Vraag Wordt de laptop geleverd in een laptoptas?
Antwoord Nee, standaard zijn de laptops verpakt in een kist. Als u een laptoptas wenst bij uw gehuurde laptop, dient u dat apart aan te geven.

Vraag Als ik een laptop huur bij laptopshuren.nl, kan ik daarmee dan op internet?
Antwoord Ja, indien er op de locatie internet aanwezig is, kunt u met de laptop van laptopshuren.nl op internet. Indien er geen internet op locatie aanwezig is, kunt u apart toegang tot internet (UMTS) bijhuren.

Vraag Zit er een draadloze netwerkverbinding op de laptops?
Antwoord Ja, al onze laptops beschikken over een ingebouwde draadloze netwerkkaart. Uiteraard dient er dan wel een draadloze internetverbinding aanwezig te zijn (zoals een KPN-hotspot), waarmee de laptop verbinding kan maken. Het is mogelijk een UMTS/HSDPA-kaart bij te huren. Deze kan draadloze internettoegang realiseren door nagenoeg heel Nederland.

Vraag Als ik een laptop huur van laptopshuren.nl, staat daar dan ook Windows op?
Antwoord Ja, Windows staat standaard op onze laptops.

Vraag Als ik een laptop huur van laptopshuren.nl, staat daar dan ook Microsoft Office op?
Antwoord Nee, Microsoft Office kunt u apart bij huren.

Vraag Kan ik ook andere software dan Microsoft Office huren?
Antwoord Voor andere software pakketten bestaan vaak geen huurmogelijkheid. Uiteraard kunt wel u zelf software met een licentie van die software aandragen, zodat we deze vooraf op uw laptops installeren.

Vraag Wat houdt on-site installatie in?
Antwoord Bij ons staat service voorop. Daarom raden we aan voor een on-site installatie te kiezen. Dit houdt in dat we de hardware werkend op locatie aansluiten en testen. In overleg kan dit een dag of avond ervoor, of ’s ochtends vroeg op de dag zelf.

Vraag Wat is on-site support?
Antwoord Als u hardware bij ons huurt, kunt u er voor kiezen een medewerker van ons op locatie te hebben. Mocht er onverhoopt iets uitvallen, dan is onze collega paraat, en kunt u weer snel door met uw training of presentatie e.d. Ook heeft de medewerker reserveapparatuur bij zich, om snel een apparaat te kunnen omruilen.

Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst! Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl:

Vanwege Covid-19 richtlijnen is afhalen momenteel niet mogelijk, alleen bezorgen. Langsbrengen kan alleen op afspraak (bel 038-4221805).