Wie zijn wij

laptopshuren.nl is een onderdeel van het Heco Computerverhuur-bedrijf. Heco staat al meer dan tien jaar garant voor toegankelijke en oplossingsgerichte hardware service.

 Onze kernactiviteiten zijn:

  • het leveren van tijdelijke hardware
  • het installeren en operationeel houden van hardware op de werkplek (Haas)
  • persoonlijke service

Slagvaardig en kostenbesparend te werk gaan voor de klant is voor Heco erg belangrijk. Wij maken dit mogelijk door een persoonlijke, oplossingsgerichte relatie met u als klant.

In heel het land
Heco opereert landelijk. Gewone service calls worden zoveel mogelijk afgehandeld door onze service desk. Daarnaast biedt Heco ook ondersteuning op uw werkplek, waarbij eventuele problemen ter plekke worden opgelost.

Laptops en andere hardware van Heco zijn uitstekend geschikt om in te zetten op beursen en congressen, bij workshops en presentaties, maar bijvoorbeeld ook voor cursussen of tentamens.

Voordelen voor u als klant:

  • Voordelig huren laptops en andere hardware
  • Op korte termijn beschikbaar
  • Telefonisch goed bereikbaar
  • Inclusief brengen en halen
  • Klantgerichte flexibiliteit

Rode Kruis: "Uitstekende service!"

Call Center en back office 3FM Serious Request “Hands of our girls”
Al vele jaren organiseren 3FM en het Rode Kruis het Serious Request in een stad in Nederland. Dit om geld op het halen voor een stille ramp ergens in de wereld. Intussen is het uitgegroeid tot een nationaal evenement en zijn er al tientallen miljoenen euro’s opgehaald.
Een goed functionerend call center en back office is tijdens zo’n evenement van enorm belang. Al een tijdje zocht het Rode Kruis naar een oplossing om flexibel en tegen acceptabele kosten Laptops te kunnen inzetten voor het call center, persvoorlichting, internet redactie en vrijwilligers management.
Heco heeft ons vanaf begin dat het contact tot stand gekomen is uitstekend geholpen. Prima apparatuur, flexibel just in time en place, uitstekende service en dat onder uitstekende voorwaarden.
Een uitstekende partner en ik kijk er naar nog vele evenementen met Heco samen te werken.

Maarten Vermeulen

-

Uitstekende Service

Oracle: "Uiterst tevreden!"

Oracle is uiterst tevreden over de geleverde diensten van Laptopshuren.nl (onderdeel van Heco BV). De gehuurde apparatuur was in uitstekende staat en de montage, plaatsing en aansluiting verliep gestroomlijnd. Men is handig, denkt (pro-actief) in oplossingen en hebben veel kennis van zaken. Heco heeft bewezen zeer snel te kunnen schakelen om aan onze last minute wensen tegemoet te komen en heeft een flexibele instelling. Heco komt haar afspraken punctueel na. De prijzen zijn scherp en dat tegen een excellente service. Onze compli- menten! We doen graag weer zaken met HECO in de toekomst! Linda Hoogendoorn – Oracle NL

Deze bedrijven maken al gebruik van laptopshuren.nl:

Vanwege Covid-19 richtlijnen is afhalen momenteel niet mogelijk, alleen bezorgen. Langsbrengen kan alleen op afspraak (bel 038-4221805).